how to develop your own website

Waarom

Waarom moet u kiezen voor Color Del Destino?

Bij Color del Destino hechten we belang aan wie jij bent. Daarom zijn al onze behandelingen en diensten op maat. Kom je bij ons voor de eerste keer langs, dan nemen we graag even een paar minuten de tijd om te weten te komen wat voor jou belangrijk is.

Voor onze meeste behandelingen vertaalt zich dat in het nagaan waar je blokkades of pijnpunten zitten, en deze dan zo veel mogelijk helpen verlichten. Als je bijvoorbeeld een volledige lichaamsmassage hebt gekozen, en je nek zit volledig vast, dan zullen we daar even wat extra aandacht aan geven. Wij beschikken ook over een aanbod verschillende massage oliën, verschillende rustgevende achtergrondmuziek. Merk je dat je energetisch geblokkeerd zit en je weet bijvoorbeeld niet hoe het komt, dan gaan wij graag met jou op zoek waar je blokkades liggen, en welke behandeling het beste is voor jou.

Afhankelijk van je noden en voorkeur stellen we samen het perfecte ontspannings- of healing moment of traject samen.

Wat betreft onze make-up en hairstyling diensten, wij willen je graag doen stralen. Op jouw eigen unieke manier. Onze filosofie is jouw troeven extra in de kijker zetten. Want jij mag er zijn, met veel, weinig of geen make-up..

Het is onze missie om jou verder of terug op je pad te helpen, jou te begeleiden om in je kracht te komen staan, of in je kracht te blijven. En te stralen. En helemaal jij te kunnen zijn. Zodat je je lotsbestemming helemaal zelf kan inkleuren op jouw manier!

Volg ons op sociale media!

© Copyright 2018-2022 - Color Del Destino - www.color-del-destino.be