simple web maker

Nieuws

Lees het laatste nieuws van Color Del Destino.

Mobirise
Nu ook cadeaubon te koop!

April 2021 :

Nieuwe locatie: De locatie in Hasselt valt helaas weg, maar we in de plaats hebben we een mooie ruimte in Peer.

Augustus 2021:  

Binnenkort komen er weer een aantal spirituele en gezondheidsbeurzen aan. Volg onze social media om op de hoogte te blijven op welke beurzen je ons kan terugvinden.

September 2021:

Vanaf nu kan je bij ons ook een cadeaubon kopen. De waarde kan je zelf bepalen, te beginnen vanaf 15 euro. Een ideaal cadeau om iemand te bedanken, maar uiteraard ook om iemand eens goed in de watten te leggen! 


Oktober 2021:

Goed nieuws! Op 28 november zal je ons kunnen vinden op de spirituele beurs Bloom in Hasselt Expo. Op onze stand kan je een korte reiki of andere energie behandeling laten doen, of wil toch liever eens kijken wat de kaarten voor jou weten te zeggen? Hier is de link voor meer informatie over de beurs: https://www.bloom.be/spirituele-beurzen/spirituele-beurs-hasselt-expo


December 2021:

De feesten zijn weer in aantocht en wat is er een leuker geschenk dan een cadeaubon van Color del Destino, met mogelijkheid tot behandeling naar keuze? De cadeaubonnen zijn zowel fysiek als digitaal te verkrijgen, en cadeauverpakking is ook een optie. Bestellen kan op info@color-del-destino.be, via 0498/ 28.48.58 of via priv√©bericht op onze social media kanalen. 

Volg ons op sociale media!

© Copyright 2018-2022 - Color Del Destino - www.color-del-destino.be