free css templates

Healings

Heb je lichamelijke klachten die niet over willen gaan of terugkeren ondanks medische behandelingen? Of zit je psychisch even in de knoop? Dan zit er mogelijk een blokkade op zielsniveau. Dan kan een healing helpen.

Welke soort healings bieden wij aan?

Reiki: Via de handen wordt er universele energie door je lichaam gezonden. Die energie zorgt ervoor dat jouw lichaam gestimuleerd wordt om zichzelf te helen. We bieden korte en langere sessies aan. De meest gekozen sessie is 60 min.

Energy healing: Deze healing focust zich vooral op het weghalen van negatieve energie die opgestapeld zit in je lichaam/geest/ziel. De meesten ervaren na deze behandeling een lichter, rustiger gevoel. Nu je deze negatieve energieën niet meer met je meedraagt, is er ruimte voor nieuwe, positieve energie. 

Chakra healing: Soms kunnen een aantal van je chakra’s te veel open of te weinig open staan. Via deze healing worden je chakra’s terug in balans gebracht. Achteraf wordt er ook besproken welke chakra’s meer aandacht nodig hadden, zo kan je er zelf voortaan ook beter opletten om deze in balans te houden.  

Color Healing: Een soort kleurentherapie. Elke kleur heeft zijn eigenschappen en valkuilen. De kleuren die jij graag ziet, niet graag ziet, of veel voorkomen in je leven, zeggen veel over wie je bent, wat je nodig hebt, waar je eventueel vastloopt. Door middel van een analyse van de kleuren die in jouw leven veel of weinig aanwezig zijn en een daarop aangepaste healing, gaan we de eigenschappen van deze kleuren terug in balans brengen in jouw lichaam/geest/ziel. 

Oorkaarsentherapie: Oorkaarsen helpen niet alleen om de druk in je hoofd (letterlijk en figuurlijk) te verminderen, maar hebben ook een bevorderende werking tegen oorsuizen en hoofdpijn, voorhoofds- en bijholteontstekingen.

Woon je ver weg of is ter plaatse komen om een of andere reden niet mogelijk? Dan zijn onze healings (behalve oorkaarsentherapie) op afstand een oplossing. Het effect is hetzelfde als dat van een behandeling op locatie, je zal enkel zelf moeten instaan voor een rustig plekje bij jouw thuis.
Wij bieden ook reiki behandelingen aan voor dieren, dit echter enkel aan huis of op afstand.

Healings Duur Prijs
Reiki healing30 min€ 30
Reiki healing60 min€ 55
Reiki healing90 min€ 75
Reiki healing op afstand *30 min€ 25
Reiki healing op afstand *60 min€ 50
Reiki healing dier15 min€ 15
Reiki healing dier30 min€ 25
Reiki healing dier60 min€ 50
Energie zuiverende healing60 min€ 50
Oorkaarsen30 min€ 30
Color healing60 min€ 55
Chakra healing60 min€ 55
Weergave van resultaten (gefilterd uit mogelijke resultaten)

Boek jouw healing via info@color-del-destino.be

Een energetische healing vervangt geen medische behandeling. Ze kunnen wel aanvullend werken. Behandelingen op afstand gaan pas door na ontvangst van betaling via bankoverschrijving of paypal. Bij behandelingen aan huis worden er mogelijk bijkomende verplaatsingskosten aangerekend, afhankelijk van de afstand.

Banktransfer via: BE86 9733 9694 5050
PayPal: paypal.me/colordeldestino 

Veelgestelde Vragen

Een japanse healings methode waarbij men via de handen helende aardse energie doorgeeft. Reiki werkt helend voor lichaam, geest en ziel.

Reiki is kan nooit kwaad, tenzij de persoon die het geeft niet goed geaard is (aarden doe je bv door beide voeten stevig op de grond te zetten).

Dit is heel uiteenlopend. Sommige mensen voelen de energie echt doorstromen, anderen voelen een warme gloed, tintelingen, … Na een behandeling voelt men zich meestal ontspannen net zoals na een massage.

Geen probleem, de energie verplaatst zich automatisch naar waar het het meest nodig is.

Neen, dat is helaas niet mogelijk. Dieren laten een geur achter die andere dieren hierna als bedreigend kunnen ervaren (zo kan alleen de geur van een hond een konijn bv heel veel stress bezorgen). Bovendien voelt het dier zich vaak veiliger in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Je kan niemand verplichten, ook een dier niet. In geval van weigering betaal je enkel het minimumtarief (15€) voor de ingenomen tijd en de eventuele verplaatsingskosten.

Volg ons op sociale media!

© Copyright 2018-2022 - Color Del Destino - www.color-del-destino.be